Conceptontwerp . Zelfservice Drankentoog . Mezzo

Het Business Hotel MEZZO verwent zijn bezoekers graag in de sfeervolle lounge, met gratis dranken: koffie, thee, water.

Het ontwerp van dit meubel werd volledig gebaseerd op het logo van de zaak met sterk zakelijk karakter. De stropdas in het midden bergt bovenaan niet alleen al de kleinere benodigdheden zoals: suikertjes, melkcupjes, lepeltjes, theezakjes, servieten,... Maar door dit ludieke element boven het werkblad uit te liften, ontstaat er een duidelijk onderscheid tussen de aangeboden koude en warme dranken.

Af te sluiten laden onderaan voor het bergen van de voorraad en het opvangen van de koffiedroes. De ondiepe vormgeving van de laden, laten de toevoer van water naar de verscheidene automaten geheel uit het oog onttrokken verlopen. Een afneembare achterplaat biedt snelle toegang tot de aanwezige technieken.

"Vernuft ontwerp met een smakelijke knipoog."

Mezzo drankentoog deel1.JPG
Mezzo drankentoog deel2.JPG

cortenstaal houtopslag-op-maat

Realisatie cortenstaal houtopslag-op-maat

Bij een gezellige haard hoort een opslagplaats voor hout - veel hout...

Een nis in de muur werd van vloer tot plafond bekleed met dunwandig cortenstaal dat vakkundig gevouwen werd tot een heuse opberg bak. Deze werd tevens voorzien van 4 stevige wielen verborgen onder de verhoogde bodemplaat, zodat het logge element eenvoudig naar voren geschoven kan worden indien men aan de technieken van de haard moet kunnen.

Als kers op de taart, vinden de nodige haard accessoires op originele wijze hun plaats aan een lip die letterlijk uit het cortenstaal is los getrokken. Van een handige eye-catcher gesproken.

 

 

Ontwerp cortenstaal houtopslag-op-maat