Als productdesigner hou ik er een aparte ontwerpmethode op na in de wereld van de interieur architectuur.

Het functionele primeert op het high-end esthetische, maar vormt er wel de ideale voedingsbodem voor - er ontstaan als het ware eye-catchers door het vernuft!

Mijn analytische geest laat toe elk project tot in zijn kern uit te diepen om vervolgens tot een uniek, projecteigen resultaat te komen, volledig toegespitst op de behoeftes van al de betrokkenen: gebruiker, bezoeker, klant, ...

De combinatie van mijn onuitputtelijke creativiteit en mijn progressieve en eerder eigenzinnige kijk op de dingen, resulteren telkens in unieke belevingen. Samen het onderste uit de kan halen voor een maximale verbetering, met een minimum aan middelen... daar gaan we voor!

beeld-homepage.jpg

. Multidisciplinair

Ik hou ervan om heel diverse projecten te doen en liefst binnen een brede waaier aan ontwerpdisciplines: grafisch, product, interieur, standenbouw, 3D-visualisaties, POS-materiaal, ... het prikkelt mijn creativiteit en geeft me een ongelooflijke drive.

Hoe gedreven en gepassioneerd ik altijd te werk ga... mijn balans vind ik steevast terug in mijn thuiscocon in het groen - letterlijk tussen de bomen en de dieren. Het is heerlijk om hier met een kopje verse thee na te denken over het nu en te brainstormen over de diepgaande beleving van ieder ontwerp-op-maat!

Liefs Inge B.

" First Concept . Then Design "

Beleefinge logo 2017-03.png

_________________________________________________

Inge Baelen

Watertorenstraat 51

3583 PAAL

BE 0826.018.346

__________________________________________________

concept.ontwerper@beleefinge.be